Muškarac NIKADA neće ostaviti ženu ovakvog tipa..

Muškarac NIKADA neće ostaviti ženu ovakvog tipa..

“Nađi ženu koja te čini da se osećaš više živim. Ona ti neće učiniti život savršenim, ali će biti beskraj
Home Lifestyle 25 децембра 2018 54 Pročitano

ZIMA ZA PAMĆENJE: Ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA će imati ludačku sreću U LJUBAVI I POSLU!

Ako ste rođeni u neka od ova tri horokopska znaka, imamo dobre vijesti za vas. Zima će vam biti ispunjena poslovnim uspjesima i srećom u ljubavi.

Ovu zimu će posebno pamtiti rođeni u znaku Vodolije, Ribe ili Bika.


Vodolija
Zimski period Vodoliji donosi puno izazova koji će im uljepšati hladne zimske dane. Ako ste rođeni u ovom znaku, ova zima će vam biti sve, samo ne dosadna jer vam zvijezde predviđaju ludi provod i puno zabave.

Na poslu možete da očekujete sitne promjene koje će vam odgovarati, a na ljubavnom planu sve će prštati od strasti i energije, pa zabave neće nedostajati ni u vašem odnosu s partnerom. Slobodne Vodolije i će nakon praznične sezone upoznati osobu koja će ih zainteresovti – u svakom pogledu!

Ribe
Ako ste pripadnica ovog horoskopskog znaka, ove zime ostavićete sve nedoumice i strahove i krenuti u nove pobjede. Krajem decembra možete očekivati pozitivne promjene u raspoloženju, ali i u odnosu ljudi prema vama.

Kad je u pitanju posao, januar će vam doneti nove prilike koje nećete moći propustiti. Na ljubavnom planu očekuje vas zima puna ljubavi.

Naime, slobodnim pripadnicama ovoga znaka smiješi se velika ljubav, a za one koji su u vezi ovo je idealan trenutak za sljedeći korak – bilo da je reč o zajedničkom životu, vjeridbi, braku, djeci ili nečemu što planirate napraviti s partnerom.

Bik
Bikovima se ove zime sve vrti oko porodice. Bilo da imaju svoju svoju djecu i supruga ili žive s roditeljima, braćom i sestrama, ovo je period u kojem će se najviše posvetiti upravo njima. I pritom biti vrlo srećni!

Ako ste u znaku Bika, u narednim mjesecima ljubav će vam biti nadahnuće i vodićete se emocijama. Upravo ljubav će biti vaš pokretač koji će ti obilježiti cijelu zimu i učiniti je najboljom ikad. Početkom februara očekuje vasveliki poslovni uspeh i finansijska dobit.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online