Ovo nikako ne smete raditi za vreme praznika!

0

Nikada, ama baš nikada, vaša deca neće se sećati skupih poklona, besmislenih obaveza koje im namećemo tokom praznika. Neće se toga sećati. Vaša deca sećaće se boje. Mirisa. Atmosfere. Osmeha. Suze. Topline. Hladnoće. Zagrljaja. Grubih reči.

aša deca poneće u život ono što im vi poklonite za praznike. Od vas zavisi njihova sreća. Od vas zavisi da li će se radovati ili će biti tužni ljudi.

Život nije bajka, ali vaši mališani sanjaju. Njima su zvezde na dohvat ruke, njima je potrebna samo vaša ljubav. Vaša pažnja. Molimo vas, neka im praznici zaista budu praznici. Molimo vas, nemojte da budu tužni.

I molimo vas, pogledajte ovaj video jer je u njemu sve što je zaista važno, sve što smo zaboravili otkad više nismo deca, otkad jurimo i žurimo i mrštimo se.

Praznici su vreme ljubavi. Ne zaboravimo ovo!

Pogledajte malo drugačiju prazničnu bajku u kojoj nas Lidl Srbija podseća na ono što je stvarno važno.

Odrasli u vreme praznika, usled dodatnih obaveza, uzbuđenje često zamene stresom. Konflikti i ljutnja postaju sastavni deo prazničnih proslava. U ovom kratkometražnom onlajn filmu pravim vrednostima se prvo vraćaju upravo deca. Iako je ovaj kratki film producirala kreativna agencija Ubergraund u saradnji sa škotskim režiserom Džejmsom Lisom, on priča univerzalnu priču i pozvaće na razmišljanje sve koji ga pogledaju. Upravo zbog toga, film se prikazuje putem onlajn kanala u različitim zemljama u kojima Lidl posluje, a prate ga haštagovi #lovemas18 #stvarnovazno i #whatreallymatters.