Video bulunamadı...
Home Multimedija 14.07.2018 139 Pročitano

VOZAČ ČUKA LI ČUKA PORUKE, ZA PUTNIKE NE HAJE! Novi snimak iz BG linije broj 33 će vas OZBILJNO IZNERVIRATI! (VIDEO)

SKANDALOZNO I BAHATO PONASANJE VOZACA AUTOBUSA NA LINIJI BROJ33!

Ubrzo nakon pisanja medija on je kažnjen, ali to očito nije bila dovoljna lekcija za njegove kolege. Naime, sada je ponovo snimljeno jedno bahato ponašanje vozača autobusa, ovog puta na liniji 33.

Naime, on jednom rukom kuca sms poruke, a drugom rukom drži volan i vozi.

Reklo bi se da vozač ili misli da je previše vičan, ili da previše ne haje zabezbednost putnika koje vozi, kao ni za druge učesnike u saobraćaju.

SKANDALOZNO I BAHATO PONASANJE VOZACA AUTOBUSA NA LINIJI BROJ33!
Većina modela i selebritija ima svoje male tajne kako održavaju vitku liniju i gube višak kilograma koje dobiju kada se malo opuste. Upravo zahvaljujući tome, uvek izgledaju savršeno, i spremni su za naslovnu stranu magazina.

Njihova zanosna i atraktivna linija više nije nedostižna, jer je otkrivena tajna mršavljenja koja je do skoro bila dostupna samo u elitnim holivudskim krugovima. Ova tajna, uz koju je lako imati telo kao sa naslovne strane, je dostupna i tebi. U samo 2 nedelje izgubi višak kilograma koji ti smeta, uz hit metodu za mršavljenje o kojoj bruji Holivud.

Jednom rukom kuca sms,a drugom rukom drzi volan i vozi
Vozacu autobusa na liniji broj33 ocigledno nije bitna bezbednost putnika koje vozi,a ni drugih ucesnika u saobracaju

Datum 12.07.2018, Vreme 14:21, BG 100-PM

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online