Home Vesti24h 9 јуна 2019 612 Pročitano

Veljko se bije protiv Haradinajevog borca: Nokautiraću Arkanovog sina kao što sam i ostale Srbe, u prvoj rundi! (FOTO)

Srpski bokser Veljko Ražnatović, trebalo bi da radi meč protiv Petrita Mazerkaja, albanskog boksera s Kosova, inače ljubimca Ramuša Haradinaja.

Ovo će, kako prenose mediji na Kosovu biti najveći meč u karijeri Mazerkaja, jer se suočava s Arkanovim sinom, a do sada je zabilježio 17 pobjeda od čega 13 nokautom, i nema nijedan poraz.

Veljko je u prošlom meču nokautirao Hrvata Petra Mrvalja

Mediji prenose da je Veljko Ražnatović (23) sam tražio meč protiv Mazerkaja (27) preko pisma u kome je ponudio meč. Za sada se ne zna gdje bi moglo da se održi ovo suočavanje, ali se pominje datum 31. avgust.

Na pitanje u kojoj rundi očekuje da nokautira rivala, Mazerkaj je rekao.
– Mislim, kao i u slučaju njegovih zemljaka da će se isto desiti i njemu u prvoj runid, maksimalno u drugoj – rekao je Mazerkaj i dodao da mu je Haradinaj zabranio da meč radi u Beogradu.

– Lokacija nije još odlučena jer Srbi žele da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da idem u Srbiju, jer nije bezbedno za mene, jer sam prebio i ostale Srbe. Još uvek pregovaramo.

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio s bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobijedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012., i 2015., dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015.

Na pitanje koji bokser mu je uzor odgovorio je čudno.

– Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čoveka nisam sreo – rekao je Mazerkaj, piše Telegraf.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online