Home 24 sata 26 јула 2019 377 Pročitano

Sta neki od ovih snova znaci i na sta bi vi trebali da obratite paznju

Ako spadate u onu skupinu ljudi koji se nikada ne sjećaju što su sanjali, slobodno preskočite ovaj tekst.

Ali ako ste ikada, kao i većina ljudi, u snu stajali bez odjeće pred razredom, ako vas je ikada lovio neko koga niste vidjeli od malih nogu ili ste pak ubili nekoga od svojih prijatelja, nastavite s čitanjem jer ćemo vam otkriti da to ne znači da ste najgora osoba na svijetu, piše Telegram.hr.

To je samo ilustrativni način da vam vaša podsvijest pomogne i kaže ono što si sami možda ne želite priznati. Vodič u razotkrivanju snova, kojeg je sastavio Aplus, može nam pomoći da sami shvatimo što je onaj uznemirujući san značio i je li bio pozitivan ili negativan.

U nastavku se nalazi devet najčešćih snova te njihova moguća značenja.

1. Stojite bez odjeće pred drugima

Snovi u kojima ste goli mogu ukazivati na ranjivost u nekom aspektu vašeg života. Mogu simbolizirati početak zbližavanja s nekom osobom ili osjećaj pomanjkanja privatnosti na poslu ili kod kuće. Golotinja također može označavati nepripremljenost.

2. Padanje

Padanje u snovima može simbolizirati tjeskobu ili nelagodu, a neznanje gdje ćete sletjeti može se prevesti kao nesigurnost o vlastitoj budućnosti – možda gubite kontolu nad nečim sto vam je važno ili ste nesigurni o ishodu veze u kojoj se nalazite. Padanje također može simbolizirati nešto dobro: ako padate polako, možda ste se uspjeli riješiti nečega što vas je sputavalo.

3. Sm-rt

Sanjanje smrti ne mora automatski značiti nešto loše. Prije će simbolizirati transformaciju i osobni rast ili rješavanje neke loše navike. Kada sanjate smrt voljenih osoba to može značiti da želite posjedovati neke od njihovih kvaliteta. To također može simbolizirati i mijenjanje vašeg međusobnog odnosa.

4. Trčanje

Kada vas neko neumorno lovi, to može značiti da nekome ili nečemu ne poklanjate dovoljno pažnje ili izbjegavate nešto s čime se trebate suočiti. Osoba koja vas lovi (ako se radi o osobi) vam može na metaforički način otkriti od čega bježite. Na primjer, ako je profesorica iz likovnog ta koja vas lovi, to može značiti da možda ne provodite dovoljno vremena radeći kreativne projekte u kojima uživate.

5. Let

Let je vrlo često simbol slobode. Ako u snovima letite bez napora, to može značiti da ste oslobođeni svakodnevnog pritiska u životu. Ali ako imate problema u uspinjanju, možda vas netko ili nešto drži podalje od uživanja u slobodi i uspjehu. Dobro razmislite.

6. Preljuba

Najneugodniji snovi su definitivno oni s partnerovom prevarom. Buđenje iz ovakvog sna nerijetko donosi osjećaje boli i bijesa iako se varanje nije ni dogodilo. Dobra vijest je ta što su ovakvi snovi rijetko povezani s nevjerom. Najčešće se radi o osjećaju nesigurnosti, niskom samopoštovanju, krivnji i o strahu za mogućim gubitkom.

7. Voda

Voda predstavlja vaše emocije, stoga je izrazito bitno da se koncentrirate na njezino stanje kako bi mogli dokučiti kako se osjećate. Ako je voda čista i teče bez ikakvog zapinjanja, zadovoljni ste životom koji vodite. Ako je voda nemirnog toka, moguće da živite pod pritiskom. Sanjanje vodopada može značiti da će emocije koje nakupljate u sebi uskoro izaći na površinu. Ili možda jednostavno trebate piškiti.

8. Test

Snovi o ispitu mogu ukazati na to da ćete se uskoro suočiti s nečim novim ili da ćete se trebati dokazati. Kada otkrijete o kojem se izazovu radi, način na koji odradite test može ukazati na to kako se osjećate. Ako to obavite jako dobro, duboko u sebi osjećate se spremnim za dokazivanjem. Ako to obavite loše, osjećate se nepripremljeno.

9. Ispadanje zubi

Gubitak zubi u snu može značiti da osjećate nelagodu ili nesigurnost zbog nečega što ste napravili u stvarnom životu. Ako vaši zubi počnu otpadati u snu, možda ste učinili nešto za čime sada žalite. Gubitak zubi može takđer simbolizirati tjeskobu ili brigu za vlastitu sigurnost.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Možda vas zanima?

On je bio favorit u ZG

On je bio favorit u ZG

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online