Video bulunamadı...
Home Multimedija 29.06.2018 123 Pročitano

SRBIJA SE PRETVORILA U MORE: Čovjek pliva centrom da stigne do kuće (VIDEO)

Mladić iz Futoga preokrenuo je poplavu u ovom novosadskom naselju u svoju korist. Pošto je kiša napravila bazen od njegove ulice, samo je uskočio u „ulicu“ i zaplivao. Kao što se primećuje, reč je o slobodnom stilu.
Mnogima nije do zabave, posebno ljudima kojima je voda probila u kuće. U svakom slučaju, mladić se odlično zabavio.

Većina modela i selebritija ima svoje male tajne kako održavaju vitku liniju i gube višak kilograma koje dobiju kada se malo opuste. Upravo zahvaljujući tome, uvek izgledaju savršeno, i spremni su za naslovnu stranu magazina.
Njihova zanosna i atraktivna linija više nije nedostižna, jer je otkrivena tajna mršavljenja koja je do skoro bila dostupna samo u elitnim holivudskim krugovima. Ova tajna, uz koju je lako imati telo kao sa naslovne strane, je dostupna i tebi. U samo 2 nedelje izgubi višak kilograma koji ti smeta, uz hit metodu za mršavljenje o kojoj bruji Holivud.

Često se sažaljevaš ispred ogledala? Sa zavišću gledaš modele i selebritije koji u svakom trenutku izgledaju savršeno? Smeta ti što moraš da biraš odeću koja ti skriva nedostatke, a ne onu koja ti se sviđa? Stidiš se svog tela u kupaćem kostimu?

Bilo da imaš 5, 10 ili više kilograma viška – u samo 14 dana izgubi višak kilograma, i ponosno pokaži svoje novo, atraktivno telo.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online