Home 24 sata 5 јула 2019 478 Pročitano

Sjecate se spota Hajde mala da pravimo lom a evo ko se u njemu pojavljuje

Iako nas je početkom ove godine zauvijek napustio, hitovi Šabana Šaulića živjeće još decenijama, a spot za pjesmu “Hajde mala da pravimo lom” krije naročito zanimljivu priču.

I da ste pratili folk scenu devedesetih i da niste, spot za pjesmu “Hajde mala da pravimo lom” niste mogli da zaobiđete. Šaban Šaulić je glavnu ulogu u spotu dodijelio važnoj ženskoj osobi iz njegovog života. Da li je prepoznajete?


Ako dosad niste povezali koja mlada dama je bila gošća u ovom Šabanovom spotu, evo i odgovora. U pitanju je, ni manje, ni više, nego Šaulićeva kćerka Ilda Šaulić.

– Pa mislim da sam ovdje imala 13, 14 godina. Ja sam tada još uvijek igrala tenis aktivno i onda mi je bilo mnogo lijepo. Kada je on u jednom trenutku rekao da snima spot, ja sam izrazila želju da se ja pojavim u njemu – prisjetila se uz osmijeh Ilda Šaulić gostujući u emisiji 150 minuta televizije “Prva” prije dvije godine.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online