Muškarac NIKADA neće ostaviti ženu ovakvog tipa..

Muškarac NIKADA neće ostaviti ženu ovakvog tipa..

“Nađi ženu koja te čini da se osećaš više živim. Ona ti neće učiniti život savršenim, ali će biti beskraj
Home Sport 24 августа 2018 164 Pročitano

Serena ovo nije smela obući sve ima svoju granicu a ona je ovog puta otišla mnogo dalje

Predsjednik Francuskog teniskog saveza Bernard Guidicelli najavio je zabranu modnih kombinacija na Roland Garrosu poput one s kojom se na terenu pojavila Serena Williams ove godine…

Podsjetimo, 36-godišnja Amerikanka igrala je modnoj kombinaciji koja je prozvana ‘kostimom Crne Pantere’, a svoju je odluku branila tvrdnjom da u toj opremi simbolizira snažnu ženu koja je uspješno prebrodila sve teškoće koje idu uz trudnoću, prenosi Tportal.hr.


‘Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća,’ pravdala se Serena Williams u maju.

Ali u Wimbledonu postoje jasna pravila odijevanja pa se tri sedmice kasnije na terenu pojavila u bijeloj haljini, a vodstvo Roland Garrosa najavljuje uvođenje strožih pravila i na svojim terenima.


‘Mislim da smo otišli predaleko. Kombinacija koju je Serena nosila ove godine neće se više prihvaćati. Treba poštivati mjesto i igru,’ izjavio je Bernard Guidicelli za Tennis Magazine, a predsjednik Francuskog teniskog saveza odgovorio je i na Serenino opravdanje:


‘Ako svoje emocije želi prenijeti s nečim što je lijepo, na lijepom mjestu, one će se još i uvećati.’

Sereni za slične modne akrobacije još ostaju US i Australian Open…

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online