SVOJE GRUDNJAKE JE NOSILA U BAŠTU: Kad je muž izašao, imao je šta i vidjeti, NIJE NI SANJAO DA MU SUPRUGA OVO RADI!

SVOJE GRUDNJAKE JE NOSILA U BAŠTU: Kad je muž izašao, imao je šta i vidjeti, NIJE NI SANJAO DA MU SUPRUGA OVO RADI!

Da Dejv nije ogladnio i pošao u baštu da ubere nešto povrća, možda nikada ne bi saznao šta njegova suprug
Home Lifestyle 6 јула 2019 323 Pročitano

SAVA (32) je bio ADRIANIN (17) NASTAVNIK, a onda se zaljubio! OVA PRIČA RAZBESNELA JE SRBIJU, a kako reguju njeni roditelji?

Počelo je kao klasična priča – tinejdžerki se dopada nastavnik, ali onda je priča otišla dalje od dozvoljenih društvenih normi i sada su njih dvoje i zvanično par. Ali ne bilo kakav par – deli ih 15 godina razlike, što, ukoliko se ljudi vole, nije problem u zrelim godinama, ali jeste kada se uzme u obzir da Adriana još nije izašla iz tinejdžerskih godina.

Sava (32) iz Beograda upoznao je Adrianu (17), koja je iz okoline Pančeva, u srednjoj školi. On je bio profesor na zameni, predavao je francuski, a ona učenica. I rodlila se ljubav, prvo ona platonska.

– Budući da sam tada bio samo student, imao sam status zamene. Njenom odeljenju nikada nisam predavao, ali Adrianu sam svaki dan viđao u školi – objašnjava Sava, a Adriana dodaje da se u nastavnika zaljubila na prvi pogled.

– On je imao sve što sam sanjala da muškarac treba da ima. Premda sam znala da je ta veza nemoguća, negde u sebi nadala sam se da bismo jednog dana ipak mogli da budemo zajedno. Posle izvesnog vremena Sava je otišao u Australiju sa namerom da tamo zauvek i ostane, što je za mene bilo veliko razočaranje jer sam pretpostavljala da ga više neću videti – priča za Adriana.

Ipak, ispostavilo se da ih Australija nije razdvojila, već spojila. Jer Sava i Adriana su ostali u kontaktu i svakodnevno se dopisivali. Tako je ta njihova platonska ljubav, kažu, počela da raste u nešto više. Sada su u pravoj, intimnoj vezi.

Verovatno će vas iznenaditi da se danas Savini i Adrianini roditelji poznaju i druže, i da su u skladnim odnosima.

– Adriana je za mene od samog starta pokazala neverovatnu zrelost, a oduševila me je činjenica da, iako je mlada, radi, zarađuje i ispoljava svoj talenat kroz šminkanje. Nije me privukla samo njena nesporna lepota, već i to što zrači dobrotom, radošću i prirodnošću. Za mene ona predstavlja život u najčistijem obliku – ističe Sava.

„Znao sam da ne treba da maštam o vezi, ali ljubav je pobedila“

Sava je bio svestan da ne bi bilo pametno da se odnos između njega i Adriane razvije u nešto ozbiljno.

– Naravno, razum mi nije dozvoljavao da se prepuštam maštarenjima o vezi, ali što sam se više opirao, sve sam se više vezivao za nju. Duboko verujem da se sve dešava sa razlogom i na kraju sam shvatio da je to moj put i da, ukoliko je zaista iskreno volim, nemam čega da se plašim. I tako sam se prepustio, spreman na sve posledice te zabranjene ljubavi – kaže Sava.

Podršku roditelja imaju, ali ne u potpunosti i podršku okoline. Deo prijatelja i poznanika prihvata ih kao par, a ima i onih koji ih osuđuju.

– Što se tiče podrške, stalo nam je do osoba koje volimo i naravno da njihovo mišljenje uvažavamo. Iako su svi bili skeptični, danas slobodno odlazimo jedno kod drugog i svi su upućeni u naš odnos. Moralo je tako jer istina uvek izađe na videlo. Znali smo da će da nas podrže baš zbog te istine. Pravi prijatelji su nas razumeli i podržali, oni koji to nisu znali nisu ni bili pravi prijatelji – kažu njih dvoje.

Ja tražim kvalitet, a ne mladost

Činjenica je da je razlika u godinama velika i da je među njima generacijski jaz. Kako se to odražava na vezu?

– Ja tražim kvalitet koji meni odgovara i nebitno mi je da li je devojka starija ili mlađa. Ne mogu da je uporedim, niti to radim. Ona je posebna u svakom smislu te reči. Odlično se snalazimo sa razlikom u godinama – kratko će Sava.

A što se tiče planova za budućnost, kažu da ih nemaju.

– Mi živimo život tako da nemamo očekivanja. Radimo stvari spontano i iskreno. Znali smo da će biti osude i to razumemo. Ne trudimo se da ulazimo u diskusiju da li je nešto moralno ili ne jer nam je fokus stavljen na vezu i zajedničke snove. Nije suština u godinama već ljubav koja prevazilazi društvene norme i uslovljavanje, životu koji ne poznaje granice i sreći koja dolazi iznutra onda kada shvatiš da si bog koji kreira, a ne žrtva koja moli i jadikuje – zaključuju na kraju njih dvoje.

Po našem zakonu nije dozvoljeno sklapanje braka pre punoletstva. Postoje slučajevi kada se to može uraditi sa 16 godina, uz saglasnost roditelja, suda i Centra za socijalni rad. Takođe, sud nalaže kazne za vanbračnu zajednicu sa maloletnicom, što se ne dešava u ovom konkretnom slučaju, budući da Sava i Adriana ne žive zajedno.
/politika-ekspres.net

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online