Home 24 sata 7 маја 2019 1674 Pročitano

OVAKO GA SAMO OTERATE: Stvari koje muškarci ne podnose, a žene ih stalno rade

Da li vam je teško pronaći ljubav i idealnog partnera? Možda potencijalnog partnera tera neka od vaših navika, a da toga niste ni svesni.

Muškarce posebno iritiraju neke stvari kod žena. Evo šta žene rade, muškarci to ne podnose.

Pričanje o bivšima
Zamislite da vaš momak vama priča non-stop o svojoj bivšoj djevojci. Ne biste se baš prijatno osjećali, zar ne? Nije uredu da često pričate o tome. Bolje se fokusirajte na druge teme koje se tiču vas.

Previše šminke

Možda mislite kako ćete izgledati lepše sa puno šminke, ali trebate imati meru. Muškarci vole prirodan izgled i ne bi vam trebao biti problem da vas nekada vidi i bez šminke. Šminkajte se u skladu sa prilikama.

Preterana ljubomora

Uredu je da budete malo ljubomorni, ali ogromna ljubomora i potreba za kontrolom su stvarno bolest. Ne trebate biti s nekim, ako mu ne verujete. Budete li se tako ponašali, oterat ćete ga. Imajte malo samopoštovanja.
Nekulturno ponašanje

Nijedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja psuje kao kočijaš, pije puno alkohola i nekulturna je. Žena treba da bude dama, zapamtite to.

Pohlepa

Nije uredu da budete s nekim samo zbog novca. Ne ponižavajte se. Probajte nešto same zaraditi i biti nezavisne. Ne trebate nekoga iskorištavati.
Drama

Neke žene su sklone da prave dramu, ne pravite scene, već na normalan način nešto rešite. Kada žena samo drami oko raznih stvari, to stvara odbojnost kod muškarca.
Kada misle da su uvek u pravu

Svako od nas greši, ne može uvek sve biti po vašem i ne možete uvek tvrditi da ste upravu, ako niste. Normalno porazgovarajte i rešite problem.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Možda vas zanima?

U slagalici nikad bez smijeha

U slagalici nikad bez smijeha

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online