Ostavila sam supruga samo zato što mi je dao ovakav nadimak!

0

I ako su bili u braku 10 godina, već sljedeći tjedan uzela je sina i preselila se, s obzirom na to da ih je „cijenio tako malo“. Biste li vi napravili isto?

Kad je riječ o prekidima, ljudi obično kažu kako su u jednom trenu jednostavno znali da je njihova veza gotova.

Za jednu ženu, taj trenutak došao je kad je našla poruku u suprugovom mobitelu – koja je otkrila koji okrutni nadimak joj je dao. Svoju situaciju žena, čije ime nije otkriveno zbog zaštite identiteta, otkrila je za australski sajt Mamamia.

Raskid se dogodio kad je njihov sin imao samo dvije godine. „Otkad smo dobili sina, baš ništa nije se promijenilo za mog supruga. Apsolutno je mrzio govoriti o svojim planovima. Rezultat njegove nezainteresiranosti za naš obiteljski život, naš brak, u kojem smo nekad bili „najbolji prijatelji“ i ravnopravni partneri, bio je prekid našeg braka“, kaže.

Dodala je kako su se neprestano svađali. Jednog jutra dok je njezin muž bio pod tušem, ona je primijetila kako njegov telefon „neprestano zvoni“. Željela je provjeriti je li u pitanju nešto hitno, no otkrila je kako su to bili samo njegovi prijatelji, koji su raspravljali o tulumu dan prije.

„To jutro probudio se oko 8 i odjurio odmah pod tuš, bez da uopće provjeri mene ili našu bebu u kuhinji. No očigledno uspio je odgovoriti na nekoliko poruka“, piše.

„Nisam znala kako shvatiti posljednju, u kojoj je pisalo: ‘Mislim da ne mogu danas. SWMBO će reći ne'“. Kad ga je pitala što to znači, on joj je bez ikakvih skrupula rekao da to znači „She Who Must Be Obeyed“ (Ona koju se mora poslušati).

U tom trenu, kaže, osjećala se kao da ju je netko pljusnuo u lice. Kaže kako nikad nije bila stvar u „poslušnosti“. „To se zove poštivanje vlastite obitelji.“

Iako su bili u braku 10 godina, već sljedeći tjedan uzela je sina i preselila se, s obzirom na to da ih je „cijenio tako malo“. Biste li vi napravili isto?