Muškarac NIKADA neće ostaviti ženu ovakvog tipa..

Muškarac NIKADA neće ostaviti ženu ovakvog tipa..

“Nađi ženu koja te čini da se osećaš više živim. Ona ti neće učiniti život savršenim, ali će biti beskraj
Home Vesti24h 9 јуна 2019 693 Pročitano

ONA JE NAJZGODNIJA INŽINJERKA KOJU STE VIDJELI U ŽIVOTU: Njene slike nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pogledajte samo BROJ 3!

Italijanka Aleksis Mući (31) vjerovatno je najljepši i najzgodniji diplomirani inženjer svemirske industrije na svijetu. Počela je da se bavi svojom strukom, ali je od početka shvatila da to nije za nju i da može da profitira u drugim poslovima. Sada je model, a njene fotografije na Instagramu nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Fizički izgled ju je oduvijek razlikovao od prototipa inženjera, starijeg i ozbiljnog muškarca sa naočarima.

Aleksis je 2013. shvatila da taj posao nije za nju, pa je pokušala da uspe u nečem drugom. Otišla je u Australiju, a u Sidneju je provela tri godine radeći kao barmen, a potom i menadžer restorana.

Slobodno vrijeme je koristila za učešće na sekcijama i pohađajući seminare za foto-modele.

Poslije tri godine provedene u inostranstvu, ljepotica i nesuđeni inženjer vratila se na Apeninsko poluostrvo, sa već dobro ostvarenim kontaktima za potencijalan uspjeh u poslu foto-modela.

Aleksis Mući sada ne mora da brine za svoju budućnost. Postala je uspješan foto-model, a mnogi fotografi širom zemlje žele da se njen lik nađe u njihovom fotoaparatu.

Takođe uživa veliku popularnost na Instagramu, gde zahvaljujući zgodnom tijelu, golišavim i provokativnim fotografijama, ima više od 1,2 miliona pratilaca.


Aleksis ne krije da je boravak u Australiji takođe iskoristila da poseti plastičnog hirurga, ali svoje pjege na licu nije htjela da dira. Štaviše, tvrdi da je ponosna na njih.

Jedan od njenih aduta su i nestvarne plavo-zelene oči koje takođe sa ponosom ističe i na fotografijama i u intervjuima.

Iako su pripadnici muškog pola ludi za njenim izgledom, postoje i oni koji je kritikuju jer je, kako kažu, pretjerala sa silikonima i tetovažama.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online