Zubi su joj bili puni karijesa: A onda je upotrebom samo jedne stvari u napravila da više nema niti jedan pokvareni zub

Zubi su joj bili puni karijesa: A onda je upotrebom samo jedne stvari u napravila da više nema niti jedan pokvareni zub

Danas, u vrijeme konzumiranje svakakve prehrane, a i zbog vrlo loše higijene, mnogi ljudi imaju problema
Home Vesti24h 9 јуна 2019 562 Pročitano

ONA JE NAJZGODNIJA INŽINJERKA KOJU STE VIDJELI U ŽIVOTU: Njene slike nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pogledajte samo BROJ 3!

Italijanka Aleksis Mući (31) vjerovatno je najljepši i najzgodniji diplomirani inženjer svemirske industrije na svijetu. Počela je da se bavi svojom strukom, ali je od početka shvatila da to nije za nju i da može da profitira u drugim poslovima. Sada je model, a njene fotografije na Instagramu nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Fizički izgled ju je oduvijek razlikovao od prototipa inženjera, starijeg i ozbiljnog muškarca sa naočarima.

Aleksis je 2013. shvatila da taj posao nije za nju, pa je pokušala da uspe u nečem drugom. Otišla je u Australiju, a u Sidneju je provela tri godine radeći kao barmen, a potom i menadžer restorana.

Slobodno vrijeme je koristila za učešće na sekcijama i pohađajući seminare za foto-modele.

Poslije tri godine provedene u inostranstvu, ljepotica i nesuđeni inženjer vratila se na Apeninsko poluostrvo, sa već dobro ostvarenim kontaktima za potencijalan uspjeh u poslu foto-modela.

Aleksis Mući sada ne mora da brine za svoju budućnost. Postala je uspješan foto-model, a mnogi fotografi širom zemlje žele da se njen lik nađe u njihovom fotoaparatu.

Takođe uživa veliku popularnost na Instagramu, gde zahvaljujući zgodnom tijelu, golišavim i provokativnim fotografijama, ima više od 1,2 miliona pratilaca.


Aleksis ne krije da je boravak u Australiji takođe iskoristila da poseti plastičnog hirurga, ali svoje pjege na licu nije htjela da dira. Štaviše, tvrdi da je ponosna na njih.

Jedan od njenih aduta su i nestvarne plavo-zelene oči koje takođe sa ponosom ističe i na fotografijama i u intervjuima.

Iako su pripadnici muškog pola ludi za njenim izgledom, postoje i oni koji je kritikuju jer je, kako kažu, pretjerala sa silikonima i tetovažama.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online