Home 24 sata 6 јула 2019 521 Pročitano

Njene grudi su prirodne šta vi mislite

„Imam prirodne grudi“, kaže ona, a mnogi sumnjaju…

Djevojka sa Floride koja je škotskog porijekla Šarlot Mekini smatra se jednom do najljepših plavuša na planeti. Uspjela je, što je u tom trenutku djelovalo nemoguće, da zasjeni i najatraktivniju rivalku Kejt Apton.

Šarlot je proslavila reklama za „Super Boul“ u kojoj su u prvom planu bile njene grudi. Ovaj atribut ju je i izdvojio na početku od gomile modela. Iako ona uporno tvrdi da je njeno poprsje dar prirode, mnogi sumnjaju u to, najviše zbog nesklada pozamanšnih grudi i njenog tananog tijela.


Kada se pogledaju fotografije Šarlot Mekini, ima dokaza i za jedno i za drugo. Na nekim slikama njene grudi izgledaju prirodno, a na nekim kao školski primjer silikona.


Ne bi Šarlot bila jedina koja je rođena kao „dva u jedan“- vitko tijelo i raskošni dekolte. A kako su se poruke da je vještački „obdarena“ ljepotica, ona je počela da prikriva grudi.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online