Home Zabava 12.03.2019 389 Pročitano

MARIJA KULJIĆ SE NE POJAVLJUJE U PROGRAMU NAKON MILJANINOG BJEKSTVA: Evo gdje se ona nalazi

Nakon saznanja da je dobila 34 posto glasova publike Miljana Kulić nije mogla da se smiri jer je shvatila da je narod ne voli baš i ne voli.

Odlučila je da nagovori svog vjerenika Zolu da napuste show.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pobjegli su juče iz “Zadruge” a da se pritom Miljana nijednog trenutka nije okrenula da makar pogleda svog sina kog je takođe mogla da izvede iz rijalitija.

Kako su mediji nedavno pisali rijaliti je napustila i Klara koja je malog Željka čuvala, pa je tako Miljanina majka Marija Kulić sada sa njim.


Mnogi su se zapitali zašto Marije nema na sastancima i u uključenima uživo u program, a ona je kako prenosi dobro obaviješten izvor bliskog produkciji zapravo sve vrijeme sa malim Željkom u posebnom odjeljku koji je od samog početka bio napravljen upravo za njega. Marija je ta koja sada o njemu brine jer ga je majka ostavila u rijalitiju.


Miljana i Zola su po napuštanju rijalitija “Zadruga 2” otišli kod Zolinog prijatelja odakle su se i javno oglasili.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online