Home Lifestyle, Zabava 3.05.2019 448 Pročitano

Glavni znak da je on spreman za ozbiljnu vezu

Ponekada nije baš tako lako “dešifrovati” nekog muškarca, posebno kada se radi o stupanju u ozbiljnu vezu. Kako biste se uverile da je on na istoj talasnoj dužini sa vama, obratite pažnju na sledeće pokazatelje.


Razuman je
Naravno da se svi ponekada vodimo srcem, ali bitno je da uz sebe imate razumnu osobu koju racionalno razmišlja i koja ne odbija da prizna svoje greške.

Dopušta vam da proširite njegove horizonte
Osobe otvorene za nova iskustva i znanja vredne su vaše pažnje jer to samo znači da nikada ne prestaju da rade na sebi.

Njegovi prijatelji su zreli poput njega
Nemojte olako shvatati onu uzrečicu “s kim si, takav si” i obratite pažnju na ponašanje i život njegovih prijatelja.

Pouzdan je
Svakom treba neko na koga uvek može računati, zato je bitno u potpunosti da verujete partneru u svemu i da znate da će biti uz vas kada treba da donesete neku važnu odluku i slično.

Ne postavlja vam ultimatume
Granice moraju da postoje u svemu pa je stoga izuzetno bitno da vaš partner poštuje vaše.

Ima normalan odnos sa svima
Važno je biti siguran da je osoba s kojom želite da budete u vezi odrasla i duhom, a ne samo telom. Obratite pažnju na njegovo ponašanje prema prijateljima, roditeljima, kolegama, a naročito prema drugim ženama.

Spoznao je svoje životne ciljeve
Ako ste vi same ambiciozne, onda nema smisla da vaš partner bude osoba koja gubi dane ne razmišljajući o budućnosti. Bitno je znati da i on ima snove i ciljeve koje želi da ostvari, kao i da se oni ne kose s vašim uverenjima i stavovima.

Sluša vas i razgovara s vama
Muškarac koji sve vreme odbija da reši neki problem i neprestano govori da mu nije do razgovora je klinac zarobljen u telu odraslog čoveka, što vam nikako nije potrebno u životu.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online