Home Zabava 13.01.2019 143 Pročitano

Erik ima 101 godinu i upoznao je ljubav svog života i odmah je odveo u krevet: “Peckali su me i prsti na nogama kada sam je ugledao” (VIDEO)

Da zapravo nikada niste previše stari da izađete na prvi sastanak pokazao nam je sada i deka Erik koji ima 101. godinu – da dobro ste pročitali. 101. godinu i tek poneku boru na licu. Erika je u restoran, gdje je trebalo da se sretne sa njemu do tada nepoznatom gospođom Normom (84), doveo njegov unuk.

“Da li za sebe smatrate da ste dobra prilika?” – pitali su ga u intervjuu.
“U 101-oj godini starosti?!” – začuđeno ga je pogledao deka Erik, pa dodao:

“Moj Bože! Ja sam stariji od ovog zamka!”

Kada su ga pitali šta misli o ljubavi i da li mu je jednako važna u tim godinama kao što je bila kada je imao 20 godina, Erik je odgovorio potvrdno.

“U starim danima tada nekad davno kad odete da plešete u neku salu, odmah znate da li je neka devojka stvarno prava za vas, mene, konkretno, peckali su vam prsti na nogama kad je ugledate.”

Erik je Normi ispričao da je njegova druga supruga bila najveća ljubav njegovog života. Živi trenutno sam od kako mu je supruga preminula, prije 20 godina, a bila je sahranjena baš na njegov 80. rođendan. Na konstataciju ekipe koja ga je intervjuisala da ne izgleda kao da ima 101 godinu, on je samo rekao: “Pa niste me vidjeli kako izgledam kad ujutru ustajem iz kreveta!”

KOJE SU TAJNE PRAVE LJUBAVI?
Sa Normom je Erik podijelio i tajne prave ljubavi: morate da razumijete jedno drugo, i da ne tražite i očekujete previše jedno od drugog, a važno je naravno i obostrano poverenje. Potom je stavio naočare i Normi rekao da izgleda ljepše kad je pogleda sa naočarama. Uslijedila je potom priča o zdravlju. Na Normino pitanje da li je on zdrav, odgovara da nije baš, a ona mu povjerava da trenutno u leđima ima dva iščašena diska koje nikada nije sanirala.

Oboje su bili zainteresovani da se ponovo vide, a na pitanje gdje bi odveo Normu, on je odgovorio da bi je rado vodio u metro.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Možda vas zanima?

Torta koju mogu jesti svi

Torta koju mogu jesti svi

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online