Home 24 sata, Multimedija 3.05.2019 461 Pročitano

Emilija Klark otkrila detalj iz 5. epizode „Igre prestola“

Iako su mnogi fanovi Igre prestola bitku s mr-tvima i konačan obračun s Noćnim kraljem iščekivali kao najvažniju bitku u seriji, glumica Emilija Klark (koja igra kraljicu Deneris) najavila je da nas u petoj epizodi čeka nešto puno veće.

„Biće ludo. Peta epizoda je još jača od prethodnih. Mislim, četvrta, peta i šesta, sve su lude. Nađite najveći televizor koji možete“, rekla je u intervjuu s Džimijem Kimelom.

S Kimelom je porazgovarala i o tome kako se snimala treća epizoda, odnosno velika bitka s mrtvima.

„Ono što ste videli, tako je i snimano. Bilo je puno krvi, blata i ljutitih ljudi, a onda bih došla iza scene gde je bilo puno krvi, blata i uspavanih ljudi“, ispričala je ona i istakla da su se scene iz bitke snimale punih 55 noći.

Otkrila je da je ona ipak imala sreće i da je većina njenih scena, budući da se događaju na leđima zmaja, snimljena u velikom skladištu na „velikoj napravi“ kojom je upravljao jedan od članova ekipe.
Na pitanje kako joj se svidelo što Džon Snou jaše zmaja, odgovorila je:

„Neću ti lagati, bilo je čudno. Bio je prilično arogantan oko toga. Kad se popeo, pokazalo se da je malo drugačije kad muškarac jaše zmajeve. Za njih je to prilično neudobno.“

„Zbog ljudskih testisa?“ pitao je Kimel.

„Da, izgledalo je prilično bolno“, odgovorila je Emilija.

Pogledajte najavu za četvrtu epizodu osme sezone.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online