Home Zabava 6.01.2019 909 Pročitano

CELI BALKAN SE SMEJE BRENI: Napravila je GREŠKU, društvene mreže GORE „Šta joj bi?“

Kao što mnogi znaju da kažu pjevačica Lepa Brena je jedan od simbola nekadašnje Jugoslavije. I dalje, gdje god da se pojavi, plijeni svojom pojavom. Međutim, tokom prethodnih dana boravila je u Crnoj Gori i napravila peh zbog kog joj se na društvenim mrežama smiju.


Za reprizu Nove godine Brena je održala veliki solistički koncert u Tivtu, a kako bi se odmorila od brojnih obaveza odlučila je da se smjesti u najluksuzniji dio Crne Gore, Porto Montenegro. Međutim, dok je ispijala kafu u prestižnom restoranu koji posjećuju imućni turisti, Brena je odlučila da pozdravi fanove, te je ispod videa napisala sljedeće:


– Pozz iz Porto Monte Negro.
Očigledno u brzini kucanja nije stigla da primijeti da mjesto u kom boravi se pravilno piše Porto Montenegro. Dešava se da ljudi pogreše u kucanju, ali ni poslije četiri dana pjevačica nije ispravila grešku. No, očigledno se zbunila, jer vjerovatno se vodi onim da ako se Crna Gora izgovara odvojeno da tako treba da piše i i na engleskom jeziku.Vjerujemo da će Breni ovo biti samo još jedna lekcija.

Komentari

Komentari (Nema Komentara)

Ovaj članak je zatvoren za komentare..

Copyright © 2017 Mojvideo DotMe ⇔ Sva prava zadržava i dozvoljena upotreba uz postavljanje linka koji će upućivati ka Mojvideo DotMe Vesti Online Aktuelnosti dana iz Srbije, regiona i sveta
Vesti Online