Ceca o novom dečku ne kajem se nisam ništa loše uradila mediji će mi upropastiti vezu

0

Folk diva je u intervjuu koji je nadavno dala pričala zašto ne želi da predstavi svog partnera i zašto se trudi da sakrije da je emotivno ispunjena.

Ja sam sebi organizovala život na način na koji sam želela i trudim se da ga držim dalje od očiju javnosti. Da li imam partnera ili ne, ne želim da delim sa medijima. Jednom sam to uradila i to samo da ne bi ljudi govorili: „Eto, ona kao nikad nikog nema, krije ili folira.“ To sam uradila iz lične egzibicije, ništa drugo – rekla je Ceca i dodala da se ne kaje zbog ove odluke:

Ne, ne kajem se zbog stvari koje uradim. Zrela sam žena, stabilna, ne zavisim ni od koga. Sve što uradim, uradim sama. I ako pogrešim, snosiću greške. Ne kajem se jer ništa loše nisam uradila. Ponavljam, i kada imam nekog, ne eksponiram se, ne slikamo se, ne pojavljujemo se. Manje me boli glava, čim se umešaju mediji, ode sve na doboš.

Ceca je u poslednje vreme potpuno nedostupna medijima i živi upravoonako kako je opisala – daleko od očiju javnosti. Ovog leta pojavila se samo dva puta – na svojim koncertima u Top hilu. Njena fotografija na instagramu ispod koje je napisala „Pogledaj me nežno“ zaintrigirala je njene fanove i to su protumačili kao znak da je zaljubljena.