3 horoskopska znaka koja ce imati brak u 2019 godini

0

Brak nije nešto o čemu sanja svaka žena. Međutim, pripadnice ovih horoskopskih znakova obično počnu da planiraju svoje savršeno vjenčanje već u detinjstvu, a od malena znaju i kakvog tačno supruga žele i koliko će imati djece. Otkrijte jeste li među njima:

Rak
Žene rođene u znaku Raka spremne su da naprave sve za svog partnera i vole bezuslovno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpeti u poređenju s tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju porodicu i mesto na kome će se svi osjećati prijatno, piše „index.hr“.

Lav
Iako se Lavice ne mogu usporediti s Račicama i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i naježene duše te su odane porodici. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.

Ovan
Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odoljevaju. Međutim, oni „odabrani“ doživljavaju pravi preobražaj, jer su pripadnice ovog znaka sposobne da svog muškarca učine jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobjednike.